Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK!!!!!!!!!
MIKOR ESEDÉKES AZ AUTOMATA VÁLTÓ OLAJCSERE? KELL EGYÁLTALÁN CSERÉLNI?
Volt időszak, amikor azt mondták régebben a gyártók egyes típusoknál, mint pl. a BMW, hogy „élettartam” olaj van a váltóban.
Ezt a gyakorlatot azonban az évek során fokozatosan visszavonták, szembesülve a sok idő előtt meghibásodott váltó miatt.
Az elmúlt években a csere során alkalmazott akkori technikai színvonalon csak az olajtöltet maximum 30-50%-át tudtuk lecserélni és így a rendszerben nagy mennyiségű használt olaj maradt.
Ezért is lett kifejlesztve az autógyártókkal közösen a mai technikai színvonalnak legjobban megfelelő professzionális átáramló olajöblítéses technológia.
Ezzel a gyárak által is elfogadott automata készülékkel a teljes olaj mennyiséget, kb. 98%-ban le tudjuk cserélni.
Szakértők azt javasolják, hogy 60.000-80.000 km között ill. 3-4 évente cseréljük az olajat a hidraulika szűrővel együtt ahol van rá mód.
Egy CAT501S  professzionális géppel végezzük el az automata váltó olajcserét, a gyári előírásoknak megfelelő olajjal és hidraulika szűrővel.
Amennyibe felkeltettük érdeklődésüket  keressenek minket bizalommal.

MERCEDES,TOYOTA,JAGUÁR,LAND ROVER,BMW,FORD,MAZDA,VW, AUDI, SKODA és SEAT típusoknál már elérhető az online szervízkönyv vezetés!!

 

 

Cégünk 2011 óta foglalkozik gépjárművek szervizelésével, javításával. Az Autofit Extra Kft. teljes körű, márkafüggetlen szervizelést biztosít, melynek része a műszaki- és eredetiségvizsgáztatás, autódiagnosztika, javítás, szerelés, vagy a legmodernebb technológián alapuló futóműállítás. A hibák pontos diagnosztizálásának érdekében komplett szoftveres háttér áll szakképzett kollégáink rendelkezésére. Hat emelőnknek köszönhetően az átfutási idő - a javítások mértékétől függően - gyorsan megoldható. A rövidebb munkák elvégzését ügyfeleink barátságos környezetben, egy kávé, vagy tea mellett meg is várhatják.

Partnerhálózatunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani a járműgyártás gyors ütemű fejlődésével. Két éve vagyunk az Autocrew hálózat tagja, eddigi tapasztalataink szerint egy dinamikusan fejlődő csoportban tudhatjuk magunkat, melynek anyacége a Bosch. Közös célunk, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, mivel a mai gépkocsik nagy többsége diagnosztikai vizsgálatok nélkül nem javítható. Fontosnak tartjuk kollégáink folyamatos részvételét a Bosch által szervezett tanfolyamokon. 

Cégünk hosszú évekre tervez, ehhez pedig folyamatos fejlődésre van szükségünk. Hitvallásunk, hogy a mai világban csak úgy lehetünk hosszú távon sikeresek, ha minden körülmények között a korrektséget és a precizitást helyezzük előtérbe.

Figyelje aktuális akciónkat.

 

  •  

Automataváltó olajcsere   Műszaki vizsga       Eredetiség vizsga       Időszakos karbantartás       Fékjavítás       Futóműjavítás       Diagnosztika       Klímaszervíz

 

Elérhetőségek

AUTOFIT EXTRA Autószervíz - Pápa

8500 Pápa,
Celli út 65.
Mobil:
30/585-3813
89/830-200
AUTOFIT EXTRA Autószervíz - Pápa - Magyar